Нима капчука е кодирал думите
и с морз потропва по паважа?
Нима са негови заслугите,
че думичка не мога да ти кажа?
Виновно ли е слънцето, че облака
го скри и то от страх си замълча?
Изгубих си душата в болката…
На бурята дали ще издържа?
Вятър ли вратата ти затвори,
с висулки ледени я обкова?
В очакване светът да проговори,
Надеждата остана си сама...