17 мая 2006 г., 01:19

В очите й светли 

  Поэзия
669 0 0
В очите й светли
сълзите горят.
В очите й светли
мечти се трошат.
В очите й светли
светлинката я няма.
В очите й светли
само мрак се стаява.
В очите й светли
един лик избледнява.
В очите й светли
надежда изгаря.
В очите й светли
аз поглед спирам.
В очите й светли
аз болка съзирам.
В очите й светли
цял свят побрали.
В очите й светли
омраза и любов събрали.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??