Ти си красив и успешен,
нося във мен любовта,
тя е далечният спомен,
тя е във мойта душа.
Нямам намерени думи
чувствата да изрека,
само сърцето ми в рими
пише за тебе сега.
Минаха много години,
минаха много лета,
може би с теб сме открили
силата и мъдростта.
Но във очите ми още
има любов и мечти,
аз ги запазих за тебе,
само поискай ги ти!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены