Jul 14, 2021, 11:24 PM

В очите ми още 

  Poetry » Love
404 0 2

 

    В очите ми още

 

Ти си красив и успешен,

нося във мен любовта, 

тя е далечният спомен,  

тя е във мойта душа.    

 

Нямам намерени думи

чувствата да изрека,

само сърцето ми в рими

пише за тебе сега.

 

Минаха много години,

минаха много лета,

може би с теб сме открили

силата и мъдростта.

 

Но във очите ми още

има любов и мечти,

аз ги запазих за тебе,

само поискай ги ти!

 

    Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??