15 окт. 2009 г., 10:15

В памет на Кольо! 

  Поэзия
588 0 2

Отиде си един добър човек,
а за мойта болка,вече няма лек!
Сега си моята звезда,
която няма да угасне никога!

Не мога да повярвам,
че вече те няма
и всеки ден за мен
сега е една драма.

Спомените ми изплуват
дълбоко от сърцето,
а капките сълзи
се стичат по лицето!

Очите ти не греят вече
в мрака на нощта,
а китарата безмълвна
търси твоята ръка!

Слушам нашата песен
и мисля за тогава
как  часове наред
говорехме си двама!

Надявам се един ден
във вечността
да видя дори за миг
отново твоята душа!

За мен ти винаги
ще си приятел скъп,
когото ще обичам
до посления си дъх!

© Илияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??