Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Когато бях - за трети път
в Тайланд преди години,
попаднах пак в чудесен кът
сред Райските градини!
Отседнах в замък с водопад,
в горите край Патая.
Край някакъв античен град,
сред джунглата и Рая!
Останах там - като пазач,
билетчета продавах.
От ранно утро, чак до здрач,
с туристки се задявах!
Веднъж, до мен се спря една
рускиня от Одеса!
Прекрасна дама, топ жена!
Красива стюардеса!
Призна ми, че си търси мъж,
грамотен и наивен.
Да бъде с нея в сняг и дъжд!
Да е добър и силен!
Да носи - много на майтап,
и горски чай да пие.
А щом е нужно, без майтап
за нея да се сбие!
Представих се, че съм такъв:
Красив, харизматичен!
Че мога да съм нейна кръв,
добър и атлетичен!
Предложих й да пийнем чай
на крак край водопада.
Да стигнем с нея, там, докрай!
Тя сладко да пострада!
В миг мацката, ми каза: - Да!
Но вместо чай поиска,
да вземем с нас шише вода,
с бутилка наша Плиска!
С голяма тръпка в този час
извадих литър Джони,
бутилка сода с местна газ
и гумени бонбони.
Пристигнахме - по сушата
почти под водопада!
Поседнахме край крушата
на близката ливада.
Надигнах пръв бутилката
пред руската принцеса.
Харесвах страшно жилката
на мацките в Одеса!
Тя, също глътна як гълток,
а след това ми смигна.
До мен полегна на хълбок!
Либидото ми вдигна!
Предложи ми да прави с мен
любов под водопада!
Да спинкам с нея всеки ден!
Самотно да не страда!
Съблякох се и с малко страх
се хвърлих във водата!
И станах в миг на пух и прах
от струите в главата!
След триста зора се спасих
от водната стихия!
И страшно бързо отмъстих
на братската скумрия:
Изгълтах - Джонито на екс,
и без да падам духом,
отказах й да правим секс!
Оставих я на сухо!
А тя… пред мене се засмя.
Съблече се да плува.
И легна в буйната трева,
самичка да лудува!
Показа ми, как прави мост,
шпагат и поза куче!
И как, в майтапите съм бос!
Че имам, кво да уча!
Заплува много секси кроул
в настъпилата суша.
Не се стърпях и легнах гол
под цъфналата круша!
Юри
Йовев
Юни
2021 г.
© Yuri Yovev Все права защищены
Не се стърпях и легнах гол
под цъфналата слива! 😀😀😀