28 янв. 2016 г., 21:45

В преследване 

  Поэзия
531 0 1

Въздух остана ли ти още в гърдите?

Умори се от тежкия път до висините

на живота, който сам(а) избра да живееш,

и показа, че с него да се справиш умееш!

Хиляди пъти помоли да се върнеш,

но как на мечтите си гръб да обърнеш!?

И непосилно да ти се струва на гърба ти бремето,

винаги помни, че олеква бързо с времето!

Когато Сизифов изглежда трудът ти,

не позволявай страхът да превзема ума ти,

смело впусни се, в което най ти приляга,

защото едничка възможност Съдбата предлага!

Във вечно преследване сме ний на идеали,

борим се със себе си за нови медали -

отличия, които показват отвъд всякаква болка,

че сме постигнали много в живот само с една обиколка!

~Десислава K.~

© Десислава Консулова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??