Въздух остана ли ти още в гърдите?
Умори се от тежкия път до висините
на живота, който сам(а) избра да живееш,
и показа, че с него да се справиш умееш!
Хиляди пъти помоли да се върнеш,
но как на мечтите си гръб да обърнеш!?
И непосилно да ти се струва на гърба ти бремето,
винаги помни, че олеква бързо с времето!
Когато Сизифов изглежда трудът ти,
не позволявай страхът да превзема ума ти,
смело впусни се, в което най ти приляга,
защото едничка възможност Съдбата предлага!
Във вечно преследване сме ний на идеали,
борим се със себе си за нови медали -
отличия, които показват отвъд всякаква болка,
че сме постигнали много в живот само с една обиколка!
~Десислава K.~
© Десислава Консулова All rights reserved.