27 окт. 2011 г., 10:04

В сезоните на любовта 

  Поэзия » Любовная
769 0 7

В СЕЗОНИТЕ НА ЛЮБОВТА

В сезоните на любовта
вървях по всякакви пътеки
- по тръни, храсти и цветя,
през кръстопътища нелеки,
нагазвах буйната трева
и галеха ме мъховете меки,
по мен полепваше роса,
теб търсех в  погледа на всеки,
но все откривах хлад и пустота -
от тях замръзвах посред лято
и не от студ, от самота
се греех с чувството познато,
отрупана от есенни листа -
на спомените наше злато.
През всичките сезони в любовта,
през пролет, есен, лято
по теб във мисли съм била,
били сме с тебе слято...

26.10.2011г.
Lidis

© Лидия Сиркавара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??