4 авг. 2021 г., 07:16

В сън 

  Поэзия
278 0 0

До теб ще стигам само в сънища,

нахлули тайно, дори от мен в нощта. 
Те остават единствените пътища,
които да ме водят към твоята душа. 

 

С теб ще си говоря по луната, 
огряла нощем мрака в мен. 
Ще те изпращам тъжно със зората
и ще те забравям в забързания ден. 

 

Ти ще ме посрещаш със звездите, 
изгрели в безсънната тъма. 
С тях ще те побирам във очите, 
за да те изплача преди да заспя. 

 

До теб ще стигам само в сън, 
дошъл при мен, наместо ти. 
Единственото време, в което с тебе съм
и мястото, където сбъдваме мечти. 

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??