"The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return..."
С песен позната идваш в моите сънища.
Бавно и нежно да ме отведеш на приказни места.
Прегръщаш ме силно, хващаш ме за ръка.
В края на съня ще бъдем заедно в нощта.
С песен позната сме заедно в моите сънища.
Сиво и нежно рисувахме по ярките звезди.
"Обичам те!" - каза ми Слънцето в твоите очи.
Макар с малко магии, усмивки и сълзи,
сме заедно, нали?
И нашите общи мечти...
С песен позната събуждам се сега.
Размечтана от съня, уплашена от реалността,
че няма да те видя през деня.
Затова ще чакам пак нощта, за да те видя отново в съня.
© Виктория Георгиева Все права защищены