18 апр. 2007 г., 11:17

В тази нощ 

  Поэзия
1010 0 18

В тази нощ от очите ти - синя,
в тази нощ от дъхът ти - топла,
през морета и дюни преминала,
във сърцето ти хвърлям котва.

Свивам платната, веслата отпускам,
защото зная, а ти знаеш ли,
че искаш - не искаш, че искам - не искам -
ти си мойто последно пристанище!

И уморена и слаба след дългото плаване,
във нозете ти тихо и леко се свличам
не остана в мен нищичко вече за даване -
мога само да те обичам!

© Боряна Събева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??