7 авг. 2020 г., 20:01

В твоя плен 

  Поэзия » Любовная
768 1 0

Прегърната от вятъра игрив,

ти нежност породи у мен

и в този миг красив

аз попаднах в твоя плен.

 

Стопли ме с някаква магия,

утеши ти дух ранен,

чувствата си нека да разкрия

в този светъл ден.

 

Като пеперуда ти кацна

нявга на моите ръце,

като самодива си прекрасна

и  имаш ангелско лице.

 

Чисти пориви събуди

в душата ми, в моя храм,

момчетата сме млади, луди,

затуй не искам да съм сам...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??