28 нояб. 2013 г., 16:33

В търсене на любовта 

  Поэзия » Любовная
422 0 5

Без нея няма смисъл животът, тя е в кръвта.

Постоянна борба да я запазим,

а цял живот живеем в търсене на любовта.

 

Когато я намерим, очите не виждат друга,

омагьосани от проницателния поглед,

с който любовта получава своята заслуга.

 

А когато я загубим и започнем да треперим,

тогава, както казват детективите –

правим всичко възможно да я намерим.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??