Без нея няма смисъл животът, тя е в кръвта.
Постоянна борба да я запазим,
а цял живот живеем в търсене на любовта.
Когато я намерим, очите не виждат друга,
омагьосани от проницателния поглед,
с който любовта получава своята заслуга.
А когато я загубим и започнем да треперим,
тогава, както казват детективите –
правим всичко възможно да я намерим.
© Никица Христов Todos los derechos reservados
Харесах!