Важните неща?
Кои са Важните неща?
Питаш пак и пак!
Цвете скрито, малко?
Кръглата луна?
Ярките звезди?
Тихата вълна?
Плясък на море
в теменужената вечер?
Самотен плаж,
изгарящ пясък?
Дъждец, целуващ
мокрите коси?
Целувка, страстно нежна?
Разноцветната дъга,
протегната сега
над кротката вода?
Да! Кои са важните неща???
© Стефан Кочемидов Все права защищены