12.03.2013 г., 7:51 ч.

Важните неща 

  Поезия
359 0 0

Важните неща?

 

Кои са Важните неща?

Питаш пак и пак!

Цвете скрито, малко?

Кръглата луна?

Ярките звезди?

Тихата вълна?

Плясък на море

в теменужената вечер?

Самотен плаж,

изгарящ пясък?

Дъждец, целуващ

мокрите коси?

Целувка, страстно нежна?

Разноцветната дъга,

протегната сега

над кротката вода?

Да! Кои са важните неща???

 

 

 

 

© Стефан Кочемидов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??