ВАКАНЦИЯ
Ще пеем, ще играем,
няма начин да скучаем
през ваканцията лятна,
която ще е златна!
Забава и игри -
на жоменка и на реми.
По потниче и по поличка,
с букет цветя в ръчичка
тичаме до магазина -
сладоледа си замина!
И цяло лято ей така:
забава само и игра!
Ралица Костова
© Ралица Костова Все права защищены