5.05.2011 г., 20:45 ч.

Ваканция 

  Поезия » За деца
635 0 2

ВАКАНЦИЯ

 

Ще пеем, ще играем,

няма начин да скучаем

през ваканцията лятна,

която ще е златна!

 

Забава и игри -

на жоменка и на реми.

По потниче и по поличка,

с букет цветя в ръчичка

 

тичаме до магазина -

сладоледа си замина!

И цяло лято ей така:

забава само и игра!

 

Ралица Костова

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??