С теб светът е сътворен -
вечна пролетна омая!
Ти дихание си - вътре в мен!
Полъх нежен - от безкрая!
Всеки миг със теб е радост -
от съпруга, дъщери!
За духа си вечна младост!
С теб сърцето ми искри!
Със усмивки - благородни -
днес лицата озарявай!
По законите природни -
че те има - потвърждавай!...
© Айдън Софуев Все права защищены