Feb 14, 2019, 9:02 AM

Валентинско 

  Poetry » Love
423 0 0

На съпругата и дъщерите ми -

                                         с обич! 

 

С ​​​​​​​​теб светът е сътворен -

вечна пролетна омая!

Ти дихание си - вътре в мен! 

​​​​​​​Полъх нежен - от безкрая! 

 

Всеки миг със теб е радост -

​​​​​​​от съпруга,  дъщери! 

За духа си вечна младост! 

С теб сърцето ми искри! 

 

Със усмивки - благородни -

днес лицата озарявай! 

По законите природни -

че те има - потвърждавай!... 

​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

© Айдън Софуев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??