10 дек. 2013 г., 22:16  

Варна 

  Поэзия » Пейзажная
333 0 0

Леко падат снежинките бели,

тихо и нежно се трупа снега.

Снежните улици са опустели.

Бавно заливат вълните брега.

 

Но бързо снегът се усилва.

И сякаш пада тежка мъгла.

Силният вятър вече не милва -

вълните бурно заливат брега.

© Христо Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??