А колко е преходно всичко…
И колко неважни са тревогите на ежедневието ни…
И колко съществен е духът.
Духът, хора, духът ви трябва да е здрав.
Чувствайте хубава музика;
Чувствайте слънчевите лъчи;
Чувствайте любов.
И вярвайте, хора.
В бъдещето
И в любовта.
Вдъхновявайте се и
Чувствайте
Хора,
Мечтайте.
© Симона Все права защищены