24.12.2017 г., 0:47 ч.

Вдъхновения 

  Поезия » Свободен стих
444 0 1

А колко е преходно всичко…

И колко неважни са тревогите на ежедневието ни…

И колко съществен е духът.

Духът, хора, духът ви трябва да е здрав.

Чувствайте хубава музика;

Чувствайте слънчевите лъчи;

Чувствайте любов.

И вярвайте, хора.

В бъдещето

И в любовта.

Вдъхновявайте се и

Чувствайте

Хора,

Мечтайте.

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Весела Коледа! Права си! От това имаме нужда! Здрав дух и светли мечти, които да превръщаме в реалност!
Предложения
: ??:??