И пак дърветата в зелени нощници
със весел смях нощта разсънват,
небето в звездния разкош
запява влюбено и звънко!
И времето препуска лудо,
а сякаш спряло е за миг,
и цялата земя е будна
празнува със възторжен вик!
Празнува свое пълнолуние
във своя летен благослов,
танцува в приказно безумие
душа, родена от любов!
© Екатерина Спасова Все права защищены