4 окт. 2019 г., 23:57

Вече наближава зимата 

  Поэзия » Любовная
830 0 0

Вече наближава зимата.
Чувам крясъка на гаргите,
разкъсващи на две душата,
оглушаваща от тишината ми...

Вече наближава зимата.
Чувствам, че студа е вечен,
минал тихо през сърцето ми,
заледено като айсберга убиец.

Вече наближава зимата.
Но и лятото да бъде вечно,
аз пак ще съм премръзнала...

Щом не си до мен във дните ми....

© Есенен блян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??