4 oct 2019, 23:57

Вече наближава зимата 

  Poesía » De amor
795 0 0

Вече наближава зимата.
Чувам крясъка на гаргите,
разкъсващи на две душата,
оглушаваща от тишината ми...

Вече наближава зимата.
Чувствам, че студа е вечен,
минал тихо през сърцето ми,
заледено като айсберга убиец.

Вече наближава зимата.
Но и лятото да бъде вечно,
аз пак ще съм премръзнала...

Щом не си до мен във дните ми....

© Есенен блян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??