7 февр. 2008 г., 15:28

Вечен сън 

  Поэзия » Другая
803 0 1

Вечен сън!


Заспах аз своя вечен сън и не ще се събудя вече.

Душата от тялото ми е вън и скита някъде далече.

О, зная, отново ще се преродя като стих,

вълна или пък вятър.

На хората жестоки да простя,

 че животът наш е твърде кратък.

© Ваня Дафинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??