7.02.2008 г., 15:28 ч.

Вечен сън 

  Поезия » Друга
692 0 1

Вечен сън!


Заспах аз своя вечен сън и не ще се събудя вече.

Душата от тялото ми е вън и скита някъде далече.

О, зная, отново ще се преродя като стих,

вълна или пък вятър.

На хората жестоки да простя,

 че животът наш е твърде кратък.

© Ваня Дафинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??