20 дек. 2007 г., 11:25

Вечер 

  Поэзия » Любовная
499 0 11

Покрива тихо вечерта

земята с плащ от креп.

Изплува бледата луна

на звездното небе.

 

И вятър леко разпилява

смутени мисли и мечти.

В мрака с обич заблестяват

на милия ми топлите очи.

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??