Вечна любов
Аз искам вечно да те има
на този свят неотразим.
Свенлива, нежна, най-любима
със своя чар - неповторим.
В очи, изпълнени със обич,
потапям се, в отмора с плам.
И две ръце с нескрита нежност
изгарят тялото ми в жар.
Така било е и ще бъде,
макар косите да сребрят.
Завинаги в едно, любима,
догде сърцата ни туптят.
© Гергана Спасова Все права защищены