27 янв. 2019 г., 16:48

Вечният двигател - Любовта! 

  Поэзия
167 0 0

двигател вечен

любовта е - вечен и

сърцеприятел

 

.....................................

 

Любов, ти вечен

си двигател, вечен и

сърцеприятел!...

 

.....................................

 

Вечен, Любов, си

двигател и вечен си

сърцеприятел!...

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??