Jan 27, 2019, 4:48 PM

Вечният двигател - Любовта! 

  Poetry
168 0 0

двигател вечен

любовта е - вечен и

сърцеприятел

 

.....................................

 

Любов, ти вечен

си двигател, вечен и

сърцеприятел!...

 

.....................................

 

Вечен, Любов, си

двигател и вечен си

сърцеприятел!...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??