1 янв. 2012 г., 15:07

Вечно с порив мощен 

  Поэзия » Любовная
520 0 2

Единствен, безупречен, съвършен ден.

Усещам магията на новата година.

Символите означават много за мен,

любов чудесна в сърцата ни ще има.

 

Помисли какъв шанс е да се намерим -

така вярващи в най-топлото чувство.

Сега по силата му щастието мерим,

душите ни са запълнени, а не пусти.

 

Несравнима си, завинаги това го знам.

Животът с теб е толкова светъл и ясен.

Ти ме превръщаш в неудържим ураган,

всеки твой жест на обич е прекрасен.

 

Ще ти кажа какво си пожелах, любима,

точно в дванадесетия час полунощен.

Да пазим нашите мигове неотразими

и да се обичаме вечно с порив мощен.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??