ВЕЧНОСТ
Да бъдеш вечна - храм ще ти направя.
Пред него ще засея аз цветя.
От мойта обич ще издигна кула
и символ ще е тя на любовта.
Да бъдеш вечна - в спомен ще те нося.
В сърцето си ще скрия твоя смях.
Ще те зазидам в кулата на храма,
дали това ще бъде грях ?
Да бъдеш вечна - храма ще съборя.
Материята винаги греши.
Да бъдеш вечна - в мене ще те нося,
дълбоко скрита в моите гърди.
© Иван Иванов Все права защищены