3 февр. 2018 г., 11:43

Вечнозелени растения 

  Поэзия
259 2 4

В парка се виждат 
всички фази на живота –
баби, гълъби, внучета,
прегърнати в студа влюбени,
а аз се чувствам като елха 
до контейнера 
след Коледа –

на никого не трябвам повече.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??