9 апр. 2022 г., 20:37  

Великден 

  Поэзия » Другая
346 0 0

Ето - наближава Великден,

Исус възкръсна и се възнесе.

Нека всеки е весел и засмен,

ще дойде празникът чудесен.

 

Нека се разсее всеки мрак,

Бог няма да ни изостави,

от небето дано дойде знак,

че ще сме живи и здрави!

 

Нека нацията наша устоява,

Исус греха ни едва понесе,

но победи злото със слава,

затуй в черквата пейте песен!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??