21 апр. 2013 г., 11:41

Велико е 

  Поэзия » Философская
598 0 0

Велико е да имаш до себе си някой,

готов ръка да подаде.

Прекрасно е, да знаеш някой,

готов през Ад-а да те преведе.

Радвай се, ако някой вижда ангел

в сатанинската ти същност!

Ако, дори когато се намразиш,

някой с любов те обгръща!

Надявам се, да ме познаеш!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??