4 апр. 2009 г., 09:23

Ветрове 

  Поэзия
369 0 1

 

              ВЕТРОВЕ

 

Познах от вас, обич и омраза.

Разсичахте ледове без страх.

Без път с вас пустинята навлязох.

Звездни сънища насън броях.

 

Захвърлен съм на далечен бряг.

Душата ми безветрие зове.

Но как да спра забързаният бяг?

 

... Носят ме бездомни ветрове.

© Мимо Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??