3 окт. 2016 г., 17:32

Везни 

  Поэзия
373 3 7

Кое ли блюдо в мен ще натежи -

разумът или сърцето? 

 

В опора нежна животът ги държи

между земята и небето.

 

Смълчано нося съдбовния си кръст.

Пътувам бавно към звездите.

 

Дочувам думи: за обич и за мъст.

Дано не ми олекнете в очите.

© Стойчо Станев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??