1 июл. 2008 г., 12:13

Вградена 

  Поэзия » Любовная
2043 4 43

Не съм ти първата любов.

Не съм последна.

Дойдох за малко - много издържах.

Получих досие

със гриф "неверна",

а любовта към тебе - етикета "грях".

Не съм ти утрешния ден.

Не бях и вчера.

Живота ти пресякох на шега.

Ти своето щастие

със мен намери,

а моето заключи във тъга.

Не съм единствена.

Не съм незаменима.

Пред мен е имало, ще има и след мене.

Но зная, че за теб

ще съм незабравима,

защото съм в сърцето ти. Вградена.

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??