12 мая 2010 г., 12:27

Вибраторът и Фурната 

  Поэзия
1196 0 8

Всеки момент е идеален за самоубийство,

особено когато си жив.

 

 

Вибраторът във Фурната –

железният бунтовник,

горещ и онемял с едното си око.

Вибраторът във Фурната –

красивото животно,

възбудено и влажно, дори да е само.

Вибраторът във фурната –

идеалният немирник,

идеалният приятел,

идеалният партньор.

Вибраторът е мил и услужлив добър противник,

особено когато имаш нужда от дубльор.

 

Вибраторът и Фурната.

Каква прекрасна двойка.

... Разкъсване на кожата, докато се пече...

Красивите вибрации в уродливата девойка,

която стиска силно свойто гумено дете...

 

Вибраторът и Фурната.

 

Каква прекрасна двойка.

... По-жива и от сивите клепачи на момче...

... по-мъртва и от най-самоубитата девойка,

която стене в кухнята

в такъв велик момент...

© Йоанна Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??