Всеки момент е идеален за самоубийство,
особено когато си жив.
Вибраторът във Фурната –
железният бунтовник,
горещ и онемял с едното си око.
Вибраторът във Фурната –
красивото животно,
възбудено и влажно, дори да е само.
Вибраторът във фурната –
идеалният немирник,
идеалният приятел,
идеалният партньор.
Вибраторът е мил и услужлив добър противник,
особено когато имаш нужда от дубльор.
Вибраторът и Фурната.
Каква прекрасна двойка.
... Разкъсване на кожата, докато се пече...
Красивите вибрации в уродливата девойка,
която стиска силно свойто гумено дете...
Вибраторът и Фурната.
Каква прекрасна двойка.
... По-жива и от сивите клепачи на момче...
... по-мъртва и от най-самоубитата девойка,
която стене в кухнята
в такъв велик момент...
© Йоанна Маринова Todos los derechos reservados
хах