29 нояб. 2010 г., 16:05

Виж в очите ми, колко ми значиш 

  Поэзия » Любовная
1144 0 1

Виж в очите ми, колко ми значиш.

Зарад тебе се смеят, зарад тебе и плачат.

Защото всичко, което правя, го правя за теб...

Вплели ръце, вървим напред. Свят обет.

 

Не казвай, че няма за какво да се боря,

 всичко, което искам, е да бъда твоя.

И няма болка, тъга, няма ярост, обида.

Аз те обичам и не търся причина да си ида.

 

Знаеш, че е истина. Ти прегърни ме.

Ще се слея с теб, ще прошепна: „Люби ме”

От обич влажни са моите очи...

Защо са ни думи, в душите звучи.

 

Свири по моите устни, любими, свири.

Усещам в мен муза и трепет. Люби.

Целувай тях, когато се смееш, щом плачеш.

Виж в очите ми, колко ми значиш.

 

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??