9 дек. 2008 г., 20:34

Винаги... 

  Поэзия » Любовная
567 0 1
Винаги съм знаела, че ще се върнеш
и силно за миг ще ме прегърнеш.
Винаги съм мислела, че ме обичаш
без корист, без фалшивост, без измама.
Винаги съм чакала да се завърнеш,
за да видя в твоите очи любовните искри.
Но вече зная, че няма да се върнеш,
че друга е пленила твоето сърце.
Винаги съм мислела, че завинаги ще ме обичаш,
но вече зная, че всичко туй е било за тогава,
че всички мечти са вече минало,
че всичко е било измама
и за мене само спомена остана,
тровещ и терзаещ завинаги моята душа!

© Мирослава Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • защо ли те разбирам?!Поздрав за стиха!Рано или късно ще те навести истинския,Мирослава!Късмет за напред и запомни,че хубавите неща ще ти се случат когато най-малко ги очакваш!
Предложения
: ??:??