16 дек. 2011 г., 09:30

Вино и любов 

  Поэзия » Любовная
494 0 0

Тази нощ дълга ще да е -

 

вино има много да пием

и любов също да правим.

 

Нека първо виното изпием,

пък после любовта да правим.

 

Че виното истини ражда,

това повече от ясно е.

Любовта обаче нищо не е -

удоволствие само ни носи.

 

Затова вино да пием,

пък за любовта -

ако сили останат.

 

 

 

 

 

 

© Благовест Цветанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??