11 сент. 2010 г., 20:40

Виновна 

  Поэзия
1082 0 12

                              Виновна

 

 

Виновна съм!

Не го отричам!

Виновна съм, че срещнах те...

... и влюбих се във теб...!

Виновна съм!

Че те обичам!

И таз вина ще разруши

и теб... и мен...

 

 

 

Страхувам се от идващото утро...

С първите лъчи...

Любовта към теб ще се ВЗРИВИ...!

И като кинжал ще се забие...

все по-дълбоко...

в и без това кървящото сърце...

Така посрещам всяко утро...

А Любовта към теб

расте... расте...

 

 

 

Виновна съм!

Че нямам сили да си тръгна...

Виновна съм!

Че искам ТОЧНО ТЕБ...

Виновна съм!

Че всяка нощ закърпвам...

... с Копнеж и Нежност...

полумъртвото мое сърце...

 

 

Лудост е да бъдеш с мен!

Зная...

Убийствено е да НЕ бъда с Теб!

Каква дилема...?!

Нима шегува се със нас Съдбата?!

Нима ИЗМАМНИЦА е Любовта?!

Злочестите сме НИЕ във играта!

А чувствата...

ПО-СИЛНИ ОТ СМЪРТТА!!!

 

 

 

видео към този стих:

http://www.vbox7.com/play:9df94998

 

 

© Даниела Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??