6 окт. 2009 г., 17:03

Влакът от морето 

  Поэзия » Другая
435 0 12

Никой не слезе от нощния влак
от морето.
А и мъжът ми забрави вестниците
в купето.
Мидените черупки, от плажа събрани,
изтървахме под пейката.
Със водорасли, вмирисали дланите,
младостта ни офейка.
Даже децата ни вече ги няма -
заминаха.
Само гласчетата им още подслушваме
от раковината.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??