Oct 6, 2009, 5:03 PM

Влакът от морето 

  Poetry » Other
437 0 12

Никой не слезе от нощния влак
от морето.
А и мъжът ми забрави вестниците
в купето.
Мидените черупки, от плажа събрани,
изтървахме под пейката.
Със водорасли, вмирисали дланите,
младостта ни офейка.
Даже децата ни вече ги няма -
заминаха.
Само гласчетата им още подслушваме
от раковината.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??