18 апр. 2014 г., 22:46

Власт и народ 

  Поэзия » Гражданская
274 0 0

Събуди се, български лъв!
Граби те октопод, и то какъв!

Докато ти получаваш заплата скромна,

онзи взима комисионна огромна.

Докато честният "глупак" спазва закони,

за онези има мръсни милиони.

Те "социалисти"* се наричат,

но пълни с пачки джобове обичат!

 

*Има се предвид само част от елита им.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??